Vi lever for at slå bookmakerne!

Bettingfamily samler de beste tipstere som du kan følge!

Statistikken lyver aldri

  • Finans.dk
  • Ekstrabladet
  • Dagens.dk
  • Mandesager.dk
  • Indkast.dk
  • Jyllands Posten

Sånn kommer du i gang

1. Oppstart av din prøveperiode

Opprett en bruker i dag og motta odds tips de neste tre dagene – gratis

2. Opprett din konto nå - tilknytt ditt betalingskort

Du betaler 0 kr. for de første tre dagene, deretter ditt abonnement fornyes automatisk.
Hvis du ikke ønsker å fortsette, kan du si opp innen 3 dager.

Velg de tipstere du vil følge

Følg en eller flere tipsters. Se deres statistikker og info på deres profil. Vi anbefaler å følge min. 2 for at spre risiko.
Du kan benytte en gratis prøveperiode på alle tipsters opp til én gang.

Du kan nå se odds tips fra tipstere

Spilleforslagene vil hver dag bli uploadet på hjemmesiden og du mottar til og med push notifikasjoner via våre App og Discord.


Ofte Stilte Spørsmål

Når blir tipsene sendt?

Det er forskjellig fra tipster til tipster når på dagen de lager deres spillforslag. Under deres profil kan du se når de typisk legger tips ut.
Her har sportsgren betydning, da f.eks. fotball oftest spilles på et tidspunkt og NBA et annet. Det kan også være endringer i utregninger og kalkuleringer, som betyr at et spillforslag kan komme like opp til kampstart. Våre tipsters er konstant oppmerksomme på stigninger og fall i odds. En stor stigning i et odd, kan resultere i at det er kommet en markant verdi i å spille veddemålet.
Desværre sidder vi ikke selv hos bookmakerne og regulere de forskellige odds på væddemålene. Det betyder, at vores VIP-medlemmer også kan opleve at få tilsendt tips på forskellige tidspunkter af dagen.

Hva spilles det på?

Hos Bettingfamily spiller våres tipstere utelukkende på veddemål, hvor det etter deres beregninger og erfaring kan konkluderes at det er verdi. Våre tipstere og deres erfaring er individuel fra sportsgren til faringsportsgren.

Når får jeg adgang

Du vil få adgang til våre platform like etter du har opprettet deg og startet din prøveperiode hos en eller flere tipsters. Her vil du kunne se spilleforslag og analyser fra de tipsters du har valgt å følge.

Hvordan får jeg prøveperioden?

Våres tipsters prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. Det betyder at det vil variere hvor mange tips det blir sendt ut. Her spiller respektive forhold, som kampprogrammer og landsholdspauser blandt annet inn. Antallet av tips vil f.eks. være høyere fredag, lørdag og søndag hvis man følger en fotball tipster, enn resten av ukedagene.

Hvor mange tips blir sendt ut?

Våres tipstere prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. Det betyr at det vil variere hvor mange tips det blir sendt ut. Her spiller respektive forhold, som kampprogrammer og landsholdspauser blandt annet inn. Antallet av tips vil f.eks. være høyere fredag, lørdag og søndag hvis man følger en fotball tipster, enn resten av ukedagene.

Hvor mange penger skal jeg starte med?

Som utgangspunkt kreves det ingen bestemt startbeløp. Hos Bettingfamily kalkulerer vi med enheten "units". Units er enheter, som substituerer den respektive valuta. Når man spiller med units, kan alle være med, uavhengig av hvilken kapital man råder over. Hos Bettingfamily setter våres tipsters som utgangspunkt 100 pr. unit, hvilket betyr at startkapitalen er 10.000. Det betyr ikke, at du skal gjøre det samme. Du kan ha en startkapital på 5.000, hvilket betyr at én unit for deg, har en verdi av 50. Til hvert spillforslag råder våre tipsters deg til å spille et bestemt antall av dine units, og det er det vesentlige, at du tar utgangspunkt i din egen startkapital. Hver tipster har deres eget units system og vi anbefaler derfor at du alltid følger dine tipsters veiledning omkring units.

BETTINGFAMILY - DE BESTE ODDS TIPS OG SPILL

Bettingfamily er din trofaste leverandør af markedets bedste odds forslag; leveret direkte til dig.

Du har nu en gylden mulighed for at tilslutte dig et af de største fællesskaber inden for odds og betting. Med få klik på musen (eller skærmen) kan du komme i gang med at indkassere gevinster på sportsvæddemål. Er du blot nysgerrig, kan du gøre brug af vores gratis prøveperiode, således at du kan opleve, hvad vores odds eksperter kan byde på af spilfiduser, inden du bliver et officielt medlem af familien.

ÉN FAMILIE – ÉT MÅL – DE DYGTIGSTE ODDS EKSPERTER

Bettingfamily er en stor – og voksende – familie af tipsters og ambitiøse spillere.

I vores familie tror vi på, at man kommer længst i betting-verdenen ved at tænke langsigtet og gå strategisk til værks. Den strategi har i hvert fald vist sig at være gunstig. Siden lanceringen har vi budt flere tusinde medlemmer velkomne. Medlemmer, som i fællesskab har gennemlevet både gode og mindre gode tider; heldigvis flest gode, takket være vores dygtige odds eksperter.

Resultaterne taler for sig selv; en stor profit og en høj hitrate. For gennemsigtighedens skyld skilter vi glædeligt med vores resultater – både ét samlet resultat og resultater for hver enkelt tipster. Som medlem af familien kan du selv vælge, hvilken tipster du vil se resultater for. Det står dig frit for at skifte tipster, hvis resultaterne ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dog mindst at følge 2, for at sprede sin risiko.

GENNEMANALYSEREDE ODDS FORSLAG ER VEJEN TIL SUCCES

... i hvert fald hvis du spørger os.

Det er en kendsgerning, at rigtig mange personer oddser på daglig eller ugentlig basis uden nogensinde at skabe overskud. Det er en trist kendsgerning, men der er heldigvis mulighed for at vende den negative stime. Med gennemanalyserede odds forslag hjælper vores tipsters dig med at skabe profit og gøre betting til en gunstig investering. Statistik og hårdt arbejde er ikke tilfældigt.

I vores familie spiller vores odds eksperter altid med hjernen frem for med hjertet, idet det har vist sig at være vejen til de bedste resultater. Alt det hårde og tidskrævende arbejde med at analysere og vurdere væddemål klarer vores tipsters for dig. Dermed kan du nemt og smertefrit få din startkapital til at vokse; blot ved at følge deres odds tips.

Hos Bettingfamily tror vi så meget på vores tipsters analyser og spilforslag, at vi selv følger samtlige tips. Dette gælder for alle vores tipsters, som ligesom dig drømmer om at gøre betting til en fornuftig investering. De seneste år har vi netop bevist, at det med den rette tilgang til betting er muligt at skabe en ekstra indtægt og dermed have mulighed for at forsøde hverdagen.

GRATIS ODDS FORSLAG - PRØV I 3 DAGE

Gratis odds tips fra de dygtigste odds eksperter.

Det lyder muligvis for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre en realitet, at vi tilbyder en gratis prøveperiode til alle nye medlemmer. Den mulighed kan du med fordel gribe, hvis du vil blive klogere på, hvordan vores platform fungerer i praksis. Start evt. ud med at se vores intro-video, hvor vi med levende billeder beskriver vores service.

For at få glæde af vores prøveperiode skal du blot indtaste din e-mailadresse og klikke fortsæt. Der er ingen binding. Leder du efter aktuelle odds forslag i dag, kan vi naturligvis byde ind, da vi præsenterer dig for nye odds tips hver eneste dag.

EN STÆRK FAMILIE I MED- OG MODGANG

Bettingfamily holder sammen i med- og modgang – nøjagtigt ligesom en traditionel kernefamilie. Ingen kan vinde hver gang, hvorfor vores tipsters har valgt at fokusere på at skabe overskud på den lange bane frem for at satse på tvivlsomme odds forslag.

Du kan via Trustpilot.com læse, hvad andre medlemmer har at sige om vores service. Disse bedømmelser og anmeldelser er værd at tjekke ud, hvis du fortsat ikke er overbevist om, at vores betting-platform er den bedste på markedet.

SAMMEN SLÅR VI BOOKMAKERNE

Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele.

Det lyder måske lidt som en kliché, men det er ikke desto mindre netop den tilgang, vi har til tingene. Det er vores fornemmeste opgave at slå bookmakerne måned efter måned – sammen med dig og vores øvrige medlemmer. Dét kan kun lade sig gøre med knivskarpe analyser og odds tips.

I vores familie er alle i samme båd; når vi vinder, vinder du også.

Opprettt dig og lad os forkæle dig med de bedste odds forslag. Log ind for at se vores odds tips i dag.