Tak fordi du har valgt at være en del af vores fællesskab på Bettingfamily.com. Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og din ret til privatlivets fred.

Denne Privatlivspolitik beskriver, hvordan Bettingfamily ("Wingroup ApS", "vi", "vores" eller "os") vil behandle de oplysninger og data, du giver os. Vi behandler alle personlige oplysninger, der er givet til os (enten via Websiden eller App) som beskrevet i denne Privatlivspolitik. Ved at indsende dine oplysninger til os og bruge Websiden giver du dit samtykke til brugen af dine personlige oplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik. Hvis der er vilkår i denne Privatlivspolitik, som du ikke er enig i, skal du stoppe brugen af ​​vores hjemmeside eller app og vores tjenester.

1. KONTAKT

Wingroup ApS 

CVR-nummer: 38884875

Ryesgade 27, 3 8000 Aarhus C

[email protected]

2. DINE OPLYSNINGER

Oplysninger og data om dig, som vi må indsamle og bruge, omfatter følgende:

Oplysninger, du giver os ved at udfylde formularer på websiden eller andre oplysninger, du sender til os via websiden eller e-mail.

Svar på undersøgelser som vi udfører.

Oplysninger om de transaktioner, du udfører med os, uanset om det er via hjemmesiden eller app.

Detaljer om dine besøg på hjemmesiden, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokationsdata, IP-adresse og andre kommunikationsdata.

Opbygning af personlige profiler.

Gennemførelse af kundeundersøgelser og analyser.

Opsætning, drift og administration af din konto.

Overholdelse af vores lovmæssige opgaver.

Give information om tilbud, produkter og tjenester, hvor du har givet dit samtykke.

Bruge trafik til at måle brugen af vores webside og forbedre indhold.

3. HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER

Vi anvender de oplysninger, du giver os på følgende måder:

At analysere brugertrafik til at måle brugen af vores webside og forbedre indholdet, der stilles til rådighed for brugere. Steder hvor vi skal behandle dine data af disse grunde, vil benyttelsen være i overensstemmelse med gældende lovgivning.

At overholde lovmæssige forpligtelser eller krav. Steder hvor vi skal behandle dine data af disse årsager, vil retsgrundlaget være i overensstemmelse med en lovlig forpligtelse.

Det er vores legitime interesse at holde dig ajour med de seneste kampagner og tilbud, som du måske er interesseret i. Vi tilbyder altid en mulighed for at afmelde og opsige markedsføring vi sender dig. 

4. DELING AF DINE PERSONLIGE DATA

Brugere, der henvises gennem "henvis en ven" (dette vil blive vist under registrering) vil have deres brugernavn delt med den bruger, der har henvist dem. Bortset fra dette, vil vi ikke sælge eller dele dine data med nogen på ethvert tidspunkt. 

Nogle udvalgte tredjeparter, som vi arbejder med, kan det dog være nødvendigt, for at levere dig de tjenester, som du anmoder om fra os. For eksempel får Google Analytics IP- og lokationsdata for at give os et indblik i vores brugerdemografi for at sikre, at vi tilbyder den bedste løsning til hver Bettingfamily-bruger. I sådanne tilfælde tager vi rimelige og passende skridt for at sikre, at tredjepart effektivt behandler personoplysningerne på en måde, der er i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik og vores interne politikker vedrørende beskyttelse af personoplysninger.

5. COOKIES

Vi benytter cookies som et middel til at indsamle oplysninger fra en webserver til ovennævnte formål for at følge kundens brug af websiden. Hvis du registrerer dig hos os, eller hvis du fortsætter med at bruge websiden, accepterer du vores brug af cookies.

Cookies indeholder oplysninger, der overføres til computerens harddisk. De giver os mulighed for at forbedre websiden og levere en bedre service til brugeren. Hvis du vil slette eventuelle cookies, der allerede er gemt på din computer eller stoppe de cookies, der holder styr på dine browsermønstre på hjemmesiden, kan du gøre det ved at slette dine eksisterende cookies og/eller ændre browserens privatlivsindstillinger for at blokere cookies. Besøg www.allaboutcookies.org for mere information.

6. TREDJEPARTSINDHOLD, WEBSTEDER OG BIDRAG

Nogle af vores hjemmesider kan indeholde indhold og links til andre websteder eller apps, der drives af tredjeparter. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts websteder eller apps (herunder om de lagrer cookies), og denne Privatlivspolitik gælder ikke for dem. Se venligst vilkårene og privatlivspolitikken for den relevante tredjeparts websted eller app for at finde ud af, hvordan dette websted/app indsamler og bruger dine oplysninger og for at fastslå, om og i hvilket omfang de bruger cookies.

7. VI PASSER PÅ DIN DATA

Vi bruger en række teknologiske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang til, ulovlig brug af og ændring og ødelæggelse af personlige data, vi opbevarer.

Vi opbevarer dine oplysninger så længe som nødvendigt for at give dig de tjenester, du har anmodet om fra os, i overensstemmelse med GDPR.

8. HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER

Dine oplysninger er gemt på vores servere, der er hostet af Digital Ocean. Vi bruger sikre servere, og alle data overføres via Transport Layer Security (SSL/TLS) teknologi og derefter om nødvendigt krypteret i vores databaser.

9. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE DINE PERSONLIGE DATA

Du har ret til:

Anmode om en kopi af de personoplysninger, vi holder over dig, ved skriftlig henvendelse til databeskyttelsesansvarlig. Du kan bede os om at levere dataene i et almindeligt maskinlæsbart format, samt hvor vi kan overføre disse data til.

Kontakte databeskyttelsesansvarlig, hvis du er bekymret for, at nogen af ​​de oplysninger, vi holder over dig, er forkerte for at få disse data korrigeret.

Kontakte databeskyttelsesansvarlig for at bede os om at stoppe behandlingen af ​​dine data eller tilbagekalde samtykke, hvor samtykke anvendes som retsgrundlag for enhver behandling af dine data.

Kontakte databeskyttelsesansvarlig for at anmode om, at vi sletter dine personlige data. 

Indgive en klage til databeskyttelsesmyndighederne, hvis du mener, at vi ikke har overholdt gældende databeskyttelseslovgivning. 

10. AFMELDE ELLER FJERNE DIN KONTO

Hvis du til enhver tid ønsker at administrere dine præferencer vedrørende, hvordan vi kontakter dig, kan du besøge dit dashboard og administrere dine specifikke e-mail-præferencer.

Hvis du beslutter dig for, at du ikke længere vil have din Bettingfamily-konto, så skriv til os på [email protected] for at fjerne din konto permanent.

11. ÆNDRINGER I DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Eventuelle ændringer, vi måtte gøre i vores Privatlivspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort her, og eventuelle ændringer træder i kraft ved offentliggørelse af en revideret Privatlivspolitik. Hvis der foretages væsentlige ændringer af denne Privatlivspolitik, vil vi bruge rimelige bestræbelser på at informere dig via e-mail, besked på hjemmesiden eller andre kommunikationskanaler.

12. KLAGEADGANG

Når dine personoplysninger er registreret i Bettingfamily’s medlemsdatabase, kan du til enhver tid påklage behandlingen af dine personoplysninger til Bettingfamily eller indgive en klage til Datatilsynet.

13. VÆRNETING

Ovenstående betingelser og vilkår er underlagt dansk lovgivning, og eventuelle tvister udspringende heraf skal behandles ved de danske domstole.