Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

shyldgaard @ BettingFamily

shyldgaard

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om shyldgaard

Mit betting-eventyr startede, som mange andre, nede i den lokale kiosk hos Danske Spil. De første år lå jeg i stort underskud, da jeg som mine kammerater, bettede for hyggens skyld. Dog ændrede dette sig for 3 år siden, hvor jeg begyndte at gribe betting anderledes an. Min tilgang blev mere professionel, hvor jeg baserede mine spil på gennemarbejdede analyser, med fokus på matematik, statistik og et hav af informationskilder.

Den dag i dag er alle mine tips udarbejdet gennem et matematisk ark, som igennem de seneste år har sikret alle Bettingfamily’s medlemmer et stærkt og solidt overskud.

Personligt banker mit hjerte for de gule på Vestegnen! Du kan altid finde mig på udebaneafsnittet i Jylland – og skulle dette lykkes dig, giver jeg selvfølgelig en lille én! Du skal dog ikke forvente, at der kommer tips imod Vestegnens helte.

Det kan du forvente fra mig:

1. Jeg spiller primært hos 3 bookmakere (Bet365, Unibet & Betfair). Ved enkelte lejligheder vil der blive brugt Nordicbet.

2. Mine indsatser ligger jævnt på 2-3 units. Der kan være undtagelser, men forvent som udgangspunkt indsatser på 2-3 units pr bet.

3. Mine tips kommer altid ud i god tid, både på Telegram og Discord kanalen. Som hovedregel har du dem altid mindst 8 timer inden kampstart.

4. Udelukkende tips på fodbold, jeg har ikke kendskab til andre sportsgrene og fokuserer derfor udelukkende på fodbold.

5. Jeg kan ikke garantere dig overskud på daglig basis, men over tid har jeg bevist at jeg kan slå bookmakerne, jeg håber du kommer med på rejsen!

Hvis du ikke allerede er medlem af vores Discord kanal, så join den på linket nedenfor, der vil løbende komme live-odds fra os eksperter på kanalen.

https://discord.gg/VSBrdq7

Gå ikke glip af fantastiske nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få nyheder