Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

shyldgaard @ BettingFamily

shyldgaard

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om shyldgaard

Mit betting-eventyr startede, som mange andre, nede i den lokale kiosk hos Danske Spil. De første år lå jeg i stort underskud, da jeg som mine kammerater, bettede for hyggens skyld. Dog ændrede dette sig for 3 år siden, hvor jeg begyndte at gribe betting anderledes an. Min tilgang blev mere professionel, hvor jeg baserede mine spil på gennemarbejdede analyser, med fokus på matematik, statistik og et hav af informationskilder.

Den dag i dag er alle mine tips udarbejdet gennem et matematisk ark, som igennem de seneste år har sikret alle Bettingfamily’s medlemmer et stærkt og solidt overskud.

Personligt banker mit hjerte for de gule på Vestegnen! Du kan altid finde mig på udebaneafsnittet i Jylland – og skulle dette lykkes dig, giver jeg selvfølgelig en lille én! Du skal dog ikke forvente, at der kommer tips imod Vestegnens helte.

Det kan du forvente fra mig:

1. Jeg spiller primært hos 3 bookmakere (Bet365, Unibet & Betfair). Ved enkelte lejligheder vil der blive brugt Nordicbet.

2. Mine indsatser ligger jævnt på 2-3 units. Der kan være undtagelser, men forvent som udgangspunkt indsatser på 2-3 units pr bet.

3. Mine tips kommer altid ud i god tid, både på Telegram og Discord kanalen. Som hovedregel har du dem altid mindst 8 timer inden kampstart.

4. Udelukkende tips på fodbold, jeg har ikke kendskab til andre sportsgrene og fokuserer derfor udelukkende på fodbold.

5. Jeg kan ikke garantere dig overskud på daglig basis, men over tid har jeg bevist at jeg kan slå bookmakerne, jeg håber du kommer med på rejsen!

Hvis du ikke allerede er medlem af vores Discord kanal, så join den på linket nedenfor, der vil løbende komme live-odds fra os eksperter på kanalen.

UNITS:

1,5 units:

I denne kategori vil høje odds ligge, typisk odds omkring +3,00. De spil kan dog også forekomme i næste kategori.

I denne kategori vil det typisk være mindre ligaer, og hold som jeg ikke følger på daglig basis. Jeg kommer ikke til at smide 3,5 units efter et League Two hold som jeg ikke kender til.

Det vil også sige at mange spil i denne kategori vil være baseret på stats.

2,5 units:

Spil i denne kategori vil typisk være hold jeg kender til men ikke følger på daglig basis. oddset vil varierer meget i denne kategori og du vil kunne se spil på både odds 1,45 men også 2,85.

Der vil helt sikkert komme flest spil i denne kategori fremadrettet.

3,5 units:

Det her vil typisk være de lavere odds, eller kampe hvor jeg føler mig meget sikker i min analyse. Der vil ikke komme spil fra lavere divisioner her, det bliver udelukkende fra ligaer eller hold som jeg følger tæt.

Jeg forventer at spil i denne kategori vil komme tæt på daglig basis.

Samlet:

Alle mine spil/units er baseret på research, stats, og viden om de forskellige hold/ligaer.

Alt bliver kørt ind i en matematisk beregning der giver mig en chancevurdering som vil bunde ud i enten 1,5 2,5 eller 3,5 units.

https://discord.gg/VSBrdq7