Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

ptoenner @ BettingFamily

ptoenner

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om ptoenner

Mit navn er Peter. Jeg hader at tabe, specielt på odds. Derfor gør jeg en helhjertet indsats hver dag, for at finde de bedste tips, som jeg deler her.

Jeg har altid haft en kærlighed til fodbold. Min karriere startede som 5-årig, men det er sidenhen gået i sig selv. Nu er jeg i stedet fodboldtræner i en af Danmarks største klubber.

Der er også blevet brugt meget tid på odds, og gør der stadig. Det er den erfaring, som jeg vil anbefale dig at følge, da tendenserne for mine tips ser meget gode ud. Jeg har vundet store gevinsterne igennem tiderne og ser ligeledes meget fodbold, som gøres ud fra et mål, om at udnytte det overfor bookmakerne.

Jeg deler ALLE mine tips herinde, som du kan få adgang til.

Det er vigtigt for mig, at du kommer godt fra start og opnår det optimale overskud. Netop det har jeg skrevet en guide om, som jeg på det kraftigste vil anbefale dig at læse >> http://bit.ly/Bankroll_Management

Husk endvidere at blive medlem af vores forum på Discord, hvor du altid kan fange mig, hvis du har spørgsmål men også af og til kommer med live-spil. Derudover også vigtige opdateringer. Link til tilmelding >> https://discord.gg/bRy4uhA

Jeg glæder mig meget, til at byde dig velkommen på mit hold og i familien her hos Bettingfamily. 🚀