Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

ptoenner @ BettingFamily

ptoenner

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om ptoenner

Mit syn på at oddse startede, ligesom mange andres, som en hobby, men er senere hen blevet en livsstil. Jeg har i løbet af årene blandt andet fået et meget mere professionelt fokus, når jeg ser og følger kampe. Det har sikret et stabilt overskud igennem flere år, hvor mit helt store fokus har været, og stadig er på fodbold.

En del af min strategi er at være forud med kampene, både så det ofte er muligt at opnå et højere odds, men også så det er nemt at følge med. Jeg sender typisk mine tips ud omkring middag til dagen efter. Der vil typisk være færre i hverdagene end i weekenderne, hvor der kan komme rigtig mange spil.

Jeg er af den overbevisning, at er der værdi, så skal vi også spille med. Der er typisk et langt større kampprogram i weekenderne fremfor i hverdagene, hvilket ofte naturligt giver flere tips i weekenden. Om der er få eller mange tips, så er det vigtigt for mig, at du har tipsene i god tid inden kampene spilles, som giver dig den rette tid til at få spillet mine tips i. Mine tips indeholder også altid et link til kampen hos den enkelte bookmaker, så du bare skal klikke på linket og spille med.

Du skal bare spille med, da jeg står for analyse af kampene ned til mindste detalje. Jeg har fokus på mange vigtige faktorer, så du kan føle en sikkerhed i at spille med, også selvom der kan være dage med mange spil og dermed mange indsatser ude. Det plejer dog at være langt de fleste, som kommer tilbage på vores konto med overskud. Uanset om der er få eller mange tips, så er det min klare anbefaling, at du spiller med på alle tipsene og ikke vælger at sortere i dem, da det vil give dig et fejlagtigt resultat.

Primær anvendte bookmakere: Bet365 og Unibet. Der kan af og til komme tips hos Betfair og Danske Spil, dog sjældent. Jeg linker altid til kampen hos den bookmaker af ovenstående, som har det højeste odds, så du bare skal klikke på linket og spille med. Mine indsatser vil typisk være 2,5 Units, altså 2,5% af samlet bankroll, da det er inde for det niveau mht. betvalue, at nærmest alle mine tips ligger.

Der kan være vigtige informationer af og til, som jeg vil sende ud til jer. Det vil komme på vores Discord forum under min kanal #Eksperter - #ptoenner. Du kan joine forummet via linket her >> https://discord.gg/VSBrdq7 (du kan frit vælge hvilke kanaler du vil have notifikationer fra). Her knytter jeg også ofte en kommentar til dagen der er gået, samt deler live-tips af og til.

Jeg glæder mig til at have dig med på holdet og være en del af familien her hos Bettingfamily :-)

Gå ikke glip af fantastiske nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få nyheder