Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

mvester @ BettingFamily

mvester

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om mvester

Jeg er 31 år, og har siden folkeskolen stiftet bekendtskab med betting. Det hele startede med, at jeg i frikvarterene blev sendt over i kiosken af min gamle geografilærer, for at lave en spillekupon. Hvis jeg formåede at lave en vinder-kupon, blev hele klassen belønnet med flødeboller – Den perfekte måde at motivere en ung knægt! Sidenhen er min tilgang til betting blevet mere seriøs, og jeg har nu haft en professionel og analyserende vinkel til betting i flere år.

Jeg er en stor sportsnørd, der bruger mest mulig tid på at studere de forskellige sportsgrene. Jeg holder mig dog primært inden for basketball og sekundært inden for fodbold. Personligt har jeg spillet basketball i flere år, og har endda huseret i alle danske ligaer fra SERIE 1 til ligabasketball.

Mit fokusområde vil hovedsageligt være NBA og den danske basketballliga, hvor jeg bl.a. i min analyse vil have fokus på holdform, spillerform, skudprocenter ude/hjemme, skader og motivation.

Jeg vil både levere 1X2 tips, men ligeledes spillerspecials. Dette kunne f.eks. være: ”Lebron James scorer over/under X antal point”.

Der vil til tider komme livesessions inde på Discord-kanalen, hvor i selvfølgelig vil blive informeret om dette.

I kan forvente dybe og gennemarbejdet analyser, som meget forventeligt vil give et godt afkast set over hele sæsonen.

Bonusinfo: Jeg er kæmpe Chelsea- og Boston Celtics fan!