Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om inSec

Jeg startede med at odds for hyggens skyld i den lokale kiosk, men har nu i to år haft en professionel og analyserende tilgang til betting som investeringsform.

Mine primære fokusområder er hhv. Ishockey og Esport.

Mit hovedfokus inden for ishockey findes i ligaerne; NHL, KHL SHL og Metal Ligaen. Derudover kommer jeg også med tips inden for Liiga, DEL, Extraliga, EBEL, NLA, VHL, Allsvenskan og CHL.

I Esport vil der, som udgangspunkt, hovedsageligt blive lagt fokus på de større turneringer i CS:GO og LOL. Grunden til dette er, at bookmakerne er tidligt ude med odds til disse spil, hvilket giver mig bedre tid til at skabe et overblik, udregne chancevurderinger og analysere de bedste spil til jer.

Min personlige baggrund:

Jeg kommer fra en familie, hvor ishockey har, og har haft, stor betydning. Min far har igennem 45 år selv spillet ishockey, og jeg har personligt spillet siden jeg var 4 år. Udover at jeg selv spiller sporten, beskæftiger jeg mig dagligt med ishockey, som træner for mindre børn.

Som hobby tager jeg ud og ser en masse kampe fra den danske Metal Liga, hvilket giver mig stor indsigt i præcis disse kampe. Derfor: Forvent livespil – Live fra hallen!

Gå ikke glip af fantastiske nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få nyheder