Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

farmen @ BettingFamily

farmen

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om farmen

Mit navn er Oliver, og til dagligt studerer jeg HA Almen på Aarhus universitet (BSS) . Jeg er stor sportsnørd, og ser gerne alt lige fra fodbold og håndbold til golf, tennis og basketball, men NBA er helt klart min førsteprioritet.

I forhold til min interesse for odds, så var dette noget jeg første gang stiftede bekendtskab med hos den lokale kiosk. Jeg gik den gang i 7. klasse, og det var i starten kun for spændingens skyld. Det var kuponer af 20 og 30 kr. med massere kampe, og jeg kan umuligt forestille mig, at det har givet et positivt afkast på den lange bane. Indimellem gav det en flot gevinst, men det var også det.

I dag har jeg en helt anden tilgang til det ”at oddse”. Selvfølgelig er det sjovt at spille på kampe man planlægger at se, da spændingen øges, men formålet og første prioriteten er at skabe et solidt afkast. Jeg har i løbet af årene testet nogle forskellige strategier, og er siden hen nået frem det, som fungerer for mig.

.

.

HVAD KAN I FORVENTE AF MIG SOM EKSPERT?

SPORTSGRENE: Min største interesse og hovedsaglige spilområde er NBA. Det er uden tvivl her, hvor jeg bruger flest timer bag skærmen. Dette er både i forhold til at se kampene, men også læse nyheder, høre podcasts osv. Som supplement til dette vil der også komme spilforslag inden for både fodbold, håndbold og måske også lidt tennis. Fodbold og håndbold vil primært omhandle de større europæiske ligaer. Tennis vil ikke være så ofte, da det kun er et lille udvalg af spillere, som jeg ser. I forhold til fordelingen af mine spilforslag kunne det ligne noget i stil af ca. 70% NBA, 20% Fodbold, 9% Håndbold og 1% Tennis.

.

TIDSPUNKT FOR SPILFORSLAG: Som udgangspunkt deler jeg altid mine spil tidligst muligt. Spil inden for fodbold, håndbold og tennis vil typisk komme dagen før, da bookmakerne også sætter deres odds i god tid. Desværre gælder dette ikke NBA. Bookmakerne åbner først deres linjer på kampdagen, hvilket betyder at mine spilforslag også følger derefter. Mine spilforslag kommer tidligst muligt, men vil typisk være oppe inden kl 18.00

.

ANALYSE: Mine spilforslag bygger oftest på to grundsten. En subjektiv vurdering af kampen og nogle statistiske beregninger i forhold til holdenes performance. Jeg ser langt største delen af de hold, som jeg spiller på, og gør mig en vurdering omkring holdets kompetencer og spillere osv. Valg af spil bygger derefter på denne vurdering, holdets form, statistikker og hvilke spillere som er klar til kampen. Jeg vil forsøge at skrive en lille begrundelse til flere af spillene, og en gang i mellem kommer der også en analyse.

.

INDSATS/BANKROLL: Det er meget vigtigt at man har styr på sin bank management, da der selvfølgelig skal være plads til en dårlig periode. Fordi den kommer før eller siden. Jeg anbefaler at man som minimum har 50 units til rådighed i forhold til at følge mig, men jeg ser helst at man har 100 units.

Mine indsatser pr spil ligger typisk mellem 2.00 og 3.00 units. Alt efter hvordan jeg performer kan der være perioder, hvor jeg konsekvent spiller lidt mindre eller lidt mere. I hvert fald så holder jeg mig inden for 1.00 til 5.00 units.

.

VALG AF BOOKMAKER: Jeg bruger hovedsageligt Bet365 og Unibet, men der kan forekomme enkelte spilforslag fra Betfair. Det afhænger af hvem der tilbyder den bedste linje + odds.

.

ANDET INFORMATION: Jeg er stor fan af verdens bedste fodboldklub Real Madrid! og hvad angår min interesse for NBA, så går jeg med Boston Celtics. Min favoritspiller er dog Giannis Antetokounmpo aka The Greek Freak.

Hvis man ikke allerede er tilmeldt vores Discord Forum

>> https://discordapp.com/invite/bRy4uhA

Så er det da bare med at komme i gang. Vores Discord Forum er et virkelig fedt fællesskab. Der bliver snakket en masse sport, afholdt konkurrencer og gratis live sessions af de fleste af eksperterne (jeg selv inkl.) Jeg vil i hvert fald anbefale at tage et kig forbi.

I hvert fald så glæder jeg mig til at byde dig velkommen som en del af holdet her hos Betting Family.