Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

RRasmussen @ BettingFamily

RRasmussen

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om RRasmussen

Rasmus Rasmussen

Med en opvækst på vestegnen og med familie der lever og ånder for de gule og blå, har jeg altid været fascineret af fodbold.

Igennem min fascination af fodbold, har jeg opbygget en stor viden om sporten, og ligaer rundt omkring i verdenen. Dette har igennem de seneste 4 år hjulpet mig til at vinde stort over bookmakerne!

Ved hjælp af en analytisk og matematisk gennemgang af kampene, og vidensdeling fra min netværk af fodbold entusiaster i hele europa, har jeg været i stand til at slå bookmakerne.

Vigtig Info

Antal Tips og Tidspunkt: Gennemsnitligt spiller jeg 5 tips om dagen. Dog vil der være flere spil i weekenden og mindre spil i hverdagene. Forskellige tidspunkter på året land et også forekomme der er mindre bets grundet sæson slutninger, landsholdspauser osv.

Tips bliver sendt ud samme dag som kampene spilles. Alle tips forventes udsendt inden kl 12.00 hver dag. Dog kan det forekomme at der er dage hvor tips kommer senere, da informationer kan blive tilgængelige på alle tider af døgnet.

Analyse: Mine tips er udarbejdet udfra en større matematisk ligning, sammenholdt med diverse oplysninger der ikke kan findes som tal, så som skader, rejse afstand, motivation mm.

Jeg vil ikke komme med nedskrevne analyser på alle mine tips, men er der tips der er spørgsmål til er jeg altid frisk på en kommentar på cores Discord server.

Indsats, Bankroll og Bookmakers: Mine tips ligger som regel med en gennemsnits indsats på 2 Units. Dette er for at sikre en mere stabil indtjeningskurve, og forhindre så meget muligt varians.

Jeg anbefaler en minimums bankroll af 100 Units. Følger man flere eksperter, vil jeg som minimum anbefale 50 units ekstra pr ekspert.

Jeg benytter mig udelukkende af Bet365, Unibet og Betfair, dog vil hovedparten komme fra Bet365