Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Key Performance Indicators

Profit pr. måned

Om P2K

OBS: DET ER GRATIS AT FØLGE MIG HELE JANUAR MÅNED.

Min grundlæggende erfaring med ishockey ligger sig helt tilbage som 5-årig, da mine forældre satte skøjterne på mine fødder for første gang. 20 år efter kan jeg stolt kigge tilbage på tiden på banen, som Semi-professional ishockeyspiller i den danske Metal Liga, samt repræsentation for Danmark på diverse ungdomslandsold.

De matematiske tilgange til Betting har altid og vil altid være vejen frem for mit vedkommende og her ses forskellige punkter for vurdering af mine bets:

• EV = Expected Value

• Edge = Fordel over bookmakeren på bettet (Value)

• True Odds = Den matematiske sandsynlighed for et resultat

• Bankroll management = Placering af beløb forbundet med EV, Edge og True odds

• Direkte info om holdene = Informations søgning, som kan/vil påvirke resultatet af et bet

• Ude/hjemme styrke = Hvor stærkt holdet er på enten hjemmebane eller udebane

Eksempel på Value bet fra min side:

Ved et ”Coin Flip” er der to forskellige muligheder. Plat eller krone -> Ergo er det 50/50 (Odds 2.00) for at det enten bliver plat eller krone. Lad og sige, at en bookmaker er meget generøs (Nordicbet eller Youbet) og tager imod bets på præcis dette coin flip, men derimod tilbyder odds 2.10 på Plat (47% Chance). Vi ved af matematisk grunde, at det korrekte odds for plat er 2.00 og vi står derfor tilbage med et odds 2.10 som i teorien skulle være 2.00. Derfor vil det være profitabel værdi på den lange bane, som kan være med til at sikre os overskud.

På den lange bane vil man derfor være i profit og det er præcist derfor dette bliver benyttet for at belyse om jeg har en fordel mod bookmakerne matematisk, før den direkte info omkring holdene bliver belyst.

Bankroll størrelse og forventet bet størrelse:

Som udgangspunkt starter jeg med 10.000kr.- hver måned, hvor 1 Units = 1% af min start bankroll. Om vi er oppe eller nede i en måned, vil ikke have en effekt på units størrelsen. Mit minimum bet er 0,5 Units og Maks er 5 Units. Dette kommer an på, værdien i bettet, Edgen over bookmakeren, true odds og info om holdende der spiller kampen. Det anbefales ikke at spille med ”Flat unit bets” på mine bets, da dette igennem tiden har vist sig, at formindske overskuddet drastisk forhold til mit bankroll management system

Primære ligaer til bets:

Her benytter jeg mig udelukkende af top ligaerne inden for Ishockey. Dette er følgende ligaer:

NHL (National Hockey League) – 31 forskellige hold med samlet 1.271 kampe der bliver afviklet fra oktober til og med april (7 måneder)

AHL (American Hockey League) – 31 forskellige hold med samlet 1.150 kampe der bliver afviklet fra oktober til og med april (7 måneder)

KHL (Kontinental Hockey League) – 25 forskellige hold med samlet 775 kampe der bliver afviklet fra september til og med februar)

Efterfølgende vil der blive afviklet ”Playoff” for at finde den respektive vinder af ligaerne. Udover Playoff har vi altså 3.196 potentielle kampe for at finde værdi til vores bets, som bliver afviklet over Ca. 8 måneder. Her til kommer der ikke bets til alle kampe, men alle kampe har potentiel værdi og er grundstenene for antallet af bets.

Tidspunkt for bets:

Som udgangspunkt kommer mine bets ved 21:00 tiden hver dag. Dette gøres mest af tidshorisonten til starttidspunktet for mine NHL og AHL kampe, som bliver afviklet i løbet af natten. Dertil har jeg ofte KHL kampe, som spiller i løbet af eftermiddagen og for at opnår det bedste analysepunkt for disse kampe, afventes fremsendelsen af nye bets, først til alle kampen er afviklet. Dette skaber det mest retvisende billede af mine bets.

Primære bookmakers: Her benytter jeg mig oftest af Nordicbet og Youbet, da de har det største og bredest tilbud af mine bets + de oftest er højest her. Dog kan andre som Bet365 kommer på banen, men dette er sjældent og vil blive oplyst ved fremsendelse af bets.

Mange forskellige faktorer er derfor med til, at beslutte om præcis mit valg af bets har en stærk værdi overfor bookmakeren og kan være med til at sikre os et solidt overskud på den lange bane! Jeg har igennem flere sæson præsteret at komme ud med et pænt overskud på mine ishockey bets og bestræber efter, at forbedre mig hele tiden og gøre livet surt for bookmakerne. Live sessions vil på nuværende tidspunkt ikke være aktuelt i hverdagen, men potentielt i weekenderne, da vi har både tid og mulighed til forberedelse.

Jeg vil stærkt anbefale at du bliver medlem af vores fantastiske Discord forum, hvor debatter og bred viden deles og der er direkte mulighed for at komme i kontakt med mig under kanalen #P2K, hvor relevante informationer omkring mine bets vil forekomme: https://discordapp.com/invite/bRy4uhA

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen til holdet og være en del af målsætningen om, at vinde over bookmakerne sammen!