Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Bettingfamily startede for år tilbage som en mindre oddsklub, men er i dag blevet et stort fællesskab, som tæller flere tusinde sportsglade danskere med hang til betting. Som en del af vores familie bliver du forkælet med velovervejede og gennemanalyserede spilfiduser og odds forslag på daglig basis af vores eksperter. 

Bettingfamily er utvivlsomt landets mest dedikerede oddsklub - med et kompetent og ambitiøst team i ryggen. Vores ambition er stadig den samme som i tidernes morgen; at levere overskud måned efter måned - og at gøre betting til en god investering. Vi forbinder de førende eksperter indenfor forskellige sportsgrene, med vores medlemmer. 

Vi er altid et skridt foran bookmakerne 

Skal man gøre sig forhåbninger om at gøre odds til en god forretning, så skal man altid være et skridt foran bookmakerne; og dét gør vi alt for at være i vores voksende familie. 

Bettingfamily er ikke for dig, som udelukkende spiller for hyggens skyld, men derimod for dig, som ønsker at skabe profit og forsøde din hverdag med en ekstra indtægt. I vores familie stiller vi ingen krav til dit køn, alder, politiske orientering eller for den sags skyld din geografiske placering. Du skal blot have den samme ambition og tilgang til betting som os; en ambition om at skabe en sekundær indtægtskilde. 

Med vores e-bog - how to beat the bookies! - leverer vi alle tricksene til at sikre langvarige gevinster på betting markedet. Denne e-bog er et must-read, hvis man drømmer om at tjene penge på odds. Du kan downloade e-bogen helt gratis, hvis du ønsker mere viden om vores strategi, tilgang og målsætning. 

En familie med plads til alle

Bettingfamily er ikke kun tilegnet sportsinteresserede, men faktisk alle der er over 18 år. Du er derfor mere end velkommen til at tilslutte dig vores familie, uanset om du har spillet og set sport i årtier, eller om sport er en mere eller mindre ukendt verden for dig. Det vigtigste er, at du stoler på vores eksperter og deres viden. Du får nemlig leveret de bedste odds forslag og analyser, så du ikke skal gøre andet end at placere de anbefalede spilforslag. 

Om du starter med en startkapital på 500, 5.000 eller 10.000 kr. er helt op til dig. Der stilles ingen krav til startkapitalen, idet vi ønsker, at alle uanset økonomi skal kunne være med. Vi anbefaler dog at du aldrig spiller for flere penge, end du har råd til at tabe.
Har du behov for behandling af ludomani, så tag kontakt til Center For Ludomani her: https://ludomani.dk/

Bettingfamily er en dedikeret investeringsportal 

Bettingfamily er alt andet end en middelmådig oddsklub. Der er derimod tale om en 100 % dedikeret investeringsportal, hvor den helt klare ambition er at skabe profit. Betting betragtes i dag som et seriøst alternativ til at handle med aktier og valutaer – ét alternativ du kan prøve kræfter med ved at blive en del af vores familie.

Det er endvidere vigtigt for os at understrege, at vi ikke er en her og nu løsning på din økonomi. Vores eksperter bestræber sig naturligvis altid efter at skabe de bedste resultater for vores medlemmer, men ligesom alt andet kan være usikkert, så kan eksperternes metode ligeledes slå fejl en gang imellem. Vi går efter at skabe et solidt overskud i løbet af året, og få dig til at vinde lidt ekstra penge. Vi er ikke den hurtige løsning til penge. Vi er en investering, som gerne skulle være en økonomisk gevinst på sigt.

Få adgang til de bedste spilforslag, e-bog og værktøjskasse helt uden at skulle have penge op af lommen. Opret et gratis medlemskab og oplev vores unikke fællesskab.