tavse9 @ Bettingfamily

tavse9

Key Performance Indicators

Bankroll

Resultater pr. måned

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2019 -8.723 NOK 11.414 NOK -12.272 NOK -7.631 NOK 5.525 NOK
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2018 156 NOK

Om tavse9

Jamen jeg er 41 år gammel, hedder Thomas, og startede min betting karriere da jeg var helt ung tilbage i folkeskolen. Der fik jeg lov til og lave et par rækker tips på min fars kupon da tips lørdag kørte på sit højeste med Tommy Troelsen på DR.1 TV.


Så måske jeg har arvet et lille gambling/rush fra ham af. Jeg har selv spillet for små penge i starten 10,- og så er det jo støt blevet til mere, da man begyndte og få flair for det, ved at se diverse sports programmer i tv. Jeg har selv dyrket Fodbold, håndbold, tennis, dart, samt badminton på rimeligt plan i mine yngre år.


Jeg vil køre min ekspert rolle med prebets, hvor der vil være alm 1x2, over/under, og hvad jeg ellers finder. Jeg vil ligger bets op, når jeg har den rigtige følelse, samt analyseret væddemål, og alle bets de vil komme løbende, men formegentligt dagen inden start. I nogle tilfælde også tidligt på selve dagen.


Min overbevisning er, at statistik ikke kun er det man skal gå efter, men også ens følelse, da det er det man har kigget på, og det har båret frugt for mig og har gjort det længe nu med over 20 års betting på mit cv.


Jeg vil også stadig køre livespil og henze, engang imellem, men de vil ikke mere være med i min statistik.


Ser meget frem til og på tage mig rollen, og i vil altid kunne skrive til mig, hvis nogen spørgsmål.