Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Vigtigheden i at holde regnskab over ens spil

Når vi taler om at holde regnskab over ens spil, så er der ofte mange, som synes det er den kedelige del og ikke finder det nødvendigt. Det er en forkert indstilling og ser mange fordele i løbende at holde øje med dine tips og dermed lave et regnskab.

Skab et overblik

For din egen skyld… Det er meget nemmere at se hvor du er stærk og skaber overskud. Det er ofte når man ser på den form for data, at man bliver opmærksom på vigtige tendenser. Det er en overraskelse for de fleste, da man får en helt anden form for data på hvilken sportsgren der skabes størst profit, eller hvilken liga/væddemålstype.

Det kan også med stor fordel gøres, hvis du følger tjenester eller oddseksperter, som her hos os. Du kan se alle eksperternes tips på hjemmesiden, men har du også selv styr på de tips, som du spiller, så kan du også udnytte den data. Det ses ofte, at alle tipsene ikke bliver fulgt af den ene eller anden grund. Det er vigtigt ikke at sortere i spillene, men insisterer du stadig på det, så hold et regnskab over det, så du kan se om du får mere ud af det på din måde. 

Værktøjer

Excel er et rigtig fint program og du kan hente vores regnskabsskabelon her. Der findes dog også brugbare værktøjer online til at holde styr på dine tips. De skaber ofte et større overblik og flottere visuelt udtryk over dine spil. Du kan blandt andet se værktøjet her bettin.gs som er et ideelt værktøj til at holde styr på dine tips og skabe større profit.