Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Regler for målscoringsspil ved aflyst kamp

Det kaster ofte spørgsmål af sig, når en kamp afbrydes eller aflyses. Du kan læse om hvordan de enkelte bookmakere håndterer den situationen herunder. De kan nemlig håndtere dem forskelligt, som er værd at være opmærksom på.

BET365:

Dit målscorerspil vil tage udgangspunkt i de ordinær 90 minutter. Det vil sige, at ved eventuel overtid vil væddemålet være tabt.

De kampe, som afbrydes før 90 minutter eller helt aflyses, uden at genoptages inden for 24 timer annulleres.

Er din spiller ikke på banen? Er det første mål blevet scoret i kampen, så vil dit spil blive annulleret.

Nordicbet:

Er dit spil vundet inden for 80 minutter og kampen herefter aflyses, så vil dit spil gælde og din gevinst vil blive udbetalt.

888 Sport:

Her skal 90% af kampen være afgjort. Det vil sige 81 minutter i fodbold. Hvis din spiller ikke er på banen før det første mål bliver scoret, annulleres det. Scores der selvmål, så gælder næste mål.

Betfair:

Her er det nemt. Er din kamp blevet afbrudt eller udsættes men ikke genoptages på den dag, hvor spillet normalt skulle afvikles, så vil dit spil blive annulleret. Det gælder dog ikke, hvis den nye dato kendes i forvejen.

Betsafe:

Hos Betsafe skal 80 minutter være afgjort, før spillet afgøres som gyldigt. Hvis en kamp aflyses eller udsættes efter de 80 minutter, og dit spil er afgjort inden, så vil det fortsat være det.

Vores odds eksperter er også altid klar til at forsøge at hjælpe, som du blandt andet kan fange på vores Discord Forum.