Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

NHL tips – Få gratis råd og tips på NHL her hos Bettingfamily

Det er ikke alle sportsgrene, der er lige populære i Danmark. Danskerne er særligt glade for fodbold, men det betyder dog ikke, at der ikke er interesse for andre sportsgrene her i landet. Én af de sportsgrene, der også er populær blandt en stor del af den danske befolkning er ishockey. Det betyder, at der også er mange, der følger med i NHL fra Amerika.

NHL er en forkortelse for National Hockey League. Mange tror, at det kun er hold fra USA, der deltager. Det er dog ikke tilfældet. Faktisk er det en professionel ishockeyliga med 31 hold fordelt på 7 hold i Canada og 24 hold i USA. Det betyder naturligvis også, at der hver sæson afvikles mange kampe, du derfor har rig mulighed for at lægge et bet på.

Mange muligheder for at spille på NHL hos bookmakerne

Både op til og under sæsonen kan du finde et væld af spillemuligheder på NHL. Det er dog særligt i starten, at du kan finde spiltips med stor betvalue. Det kræver dog, at du er opdateret og dermed et skridt foran bookmakerne. Hvis du har i sinde at oddse på NHL, så har du naturligvis adgang til et bredt spektrum at gode spiltips her hos Bettingfamily.

De mange spiltyper er dog kun en klar fordel. Det betyder, at hvad end du ønsker at spille på, så er det muligt. Hvis du selv har intentioner om at satse på et spil på hele ligaen eller én af de mange kampe, så kan du finde frem til et væld af gode spilforslag hos Bettingfamily. Det betyder, at der naturligvis også vil være tips, der er noget for lige netop dig.

Forøg din succesrate med tips fra Bettingfamily

Ved at benytte dig af tips, du finder hos Bettingfamily kan du forøge din succesrate. Alle tips er udarbejdet af eksperter, hvor nogle har en stor viden omkring NHL og som har brugt tid på at analysere hvert af de tips, de udgiver. Det er derfor ikke blot gætterier, men derimod tips, der er baseret på relevant data og meget grundig analyse af disse data.

Hvis du hidtil har oplevet, at du ikke har haft synderligt stor succes med at spille på NHL, så kan det være en god idé, at du vælger at oprette dig hos Bettingfamily. Som medlem her får du nemlig adgang til et væld af tips, der har en god chance for at gå hjem. Den generelle hitrate lyder i skrivende stund på 61% for alle de tips, der udgives til brugerne. Start din gratis prøveperiode på tre dage uden binding nu. 

Ikke nok med, at du får gode tips til, hvad du skal spille på i NHL, så får du også altid et link direkte til den bookmaker, der har det højeste odds på de enkelte spil. Det er med til at maksimere den potentielle gevinst. Det er også derfor, at vi hos Bettingfamily kan bryste os af, at have en meget fornuftig samlet ROI for vores eksperter.