Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Live odds – Hos os kan du live oddse på dine favoritkampe

Det har i mange år været muligt at oddse på mange forskellige ligaer og kampe. I løbet af de senere år er der dog et væld af bookmakere, der er begyndt at fokusere mere på at live oddse. Det betyder, at du kan bruge din smartphone, tablet eller PC til at oddse, mens kampen er i gang, hvilket er med til at øge intensiteten og give adgang til flere typer af spil.

Før i tiden var det ikke noget, du kunne få lov til hos alle bookmakere. I dag er det dog kun hos et fåtal af de aktører, du finder på det danske marked, at du ikke er i stand til at live oddse, mens du f.eks. følger en fodboldkamp eller et opgør i tennis. Det er noget, der i høj grad skyldes, at der er mange, der synes, at det er en bedre måde at oddse på.

Få gode tips til live odds hos Bettingfamily

Hos Bettingfamily kan du ikke blot finde et væld af gode odds forslag forud for kampe. Det er også noget, du får adgang til under de enkelte opgør. Det handler dog ofte om at være hurtig og derfor er det også noget, der er svært at udgive tips til. Hvis du selv har et ønske om at blive bedre til at live oddse, så kan du med fordel gøre brug af diverse spilforslag.

Når du live oddser, så er det svært at analysere her og nu. Derfor skal der ikke lægges skjul på, at det ofte handler om at have en analyse før kampen, og se kampen an. For at kunne øge din gevinst, skal du dog fokusere på at vælge den rette bookmaker. Det kan du også få hjælp til her hos os, hvor vi samarbejder med mange bookmakere og derfor kan sende dig i rette retning. Der bliver tilmed af og til delt livetips i vores Discord forum, som du helt gratis kan få adgang til.