Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Esport betting – Masser af esport kampe at oddse på hver uge

Der skal ikke være nogen tvivl om, at e-sport bliver større og større. I løbet af de seneste par år er det vokset på yderst markant vis. Det har ikke blot betydet, at flere turneringer er opstået og at præmiesummerne er steget kraftigt. Det er også ensbetydende med, at bookmakerne har valgt at åbne op for muligheden for at spille på diverse typer af e-sport.

For dig, der har en stor interesse for e-sport, er dette naturligvis yderst spændende. Det er en sport, der vokser i uhyre stort omfang, hvilket betyder, at den generelle interesse også styrkes. Derfor er det også noget, der bliver set på, på en helt anden måde end for blot et par år siden – og det gælder også for bookmakernes syn på fremtiden for e-sport.

Hvis du selv har et ønske om, at kunne oddse på e-sport, så er det i dag noget, du kan hos et væld af de bookmakere, der er at finde på det danske marked. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er nogle bookmakere, der byder på et større udvalg af spiltyper og markedet end andre. Det skal du selvfølgelig have fokus på, når du vælger aktør.

Find gode bettingtips hos Bettingfamily

Som medlem hos Bettingfamily får du adgang til et stort udvalg af gode spiltips til. I dag er e-sport en stor scene, som byder på et væld af forskellige spil og turneringer. Ét af de mest populære spil er dog – uden tvivl – CS:GO (Counter Strike: Global Offensive), men spil som League of Legends, Dota 2 og andre spil er bestemt også populære.

En stor del af disse spil kan du naturligvis også oddse på hos mange af de bookmakere, der har valgt at tilbyde spil på e-sport. Nogle af spillene er dog mere prominente hos bookmakerne, hvilket særligt inkluderer Counter Strike og League of Legends. Derfor er det naturligvis også disse spil, du hovedsageligt kommer til at finde blandt manges spiltips. 

Hos Bettingfamily får du adgang til et stort udvalg af bettingtips til diverse former for sport. Alle vores tips kommer naturligvis fra eksperter, der har en stor viden omkring sport, som følger med i sporten og dertil også sørger for at tage en analytisk tilgang til de enkelte opgør. Derfor er der også tale om tips, der har en god chance for at gå hjem, men vigtigst af alt: skaber overskud på den lange bane. 

Få hjælp til at finde de højeste odds på e-sport

Ikke nok med, at du kan få hjælp til at finde et væld af gode spil, du kan vælge at oddse på, så kan vi også hjælpe dig med at finde frem til netop dén aktør, der har det højeste odds på hvert enkelt af de tips, du ser på vores platform. Det er med til at sikre, at du får mest muligt ud af dit tip, da det er med til at maksimere din profit på bedst mulig vis.