Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Er odds skattefrit?

Er odds skattefrit?

Mange nye odds spillere stiller spørgsmålet, er odds gevinster skattefrie? – Det simple svar er  - JA, odds gevinster er skattefrie i Danmark. Grunden til at odds gevinster er skattefrie i Danmark, er at bookmakere i Danmark har dansk spillelicens.

Alle bookmakerne i Danmark, skal have en spillelicens. Det gør at betting markedet på dansk grund er reguleret staten, så bookmakerne udbetaler skattefrie gevinster til deres kunder.

Vigtigt at nævne – Hvis du som ny spiller opretter dig hos alle bookmakere og laver store gevinster, så giver det stadig det samme, du skal ikke betale skat af dine gevinster.

Spiller du hos en udenlandsk bookmaker?

Først og fremmest er det vigtigt du undersøger vilkårene hos bookmakeren du vælger at spille hos, hvor den pågældende bookmaker har licens. Hvis bookmakeren du spiller hos har licens i EU, så er det nemlig som i Danmark og du skal derfor ikke betale skat af dine gevinster.

Spiller du så uden for EU?

Problemerne med at spille uden for EU kan godt blive hurtigt blive mindre sjove, hvis du forstår at lave profit mens du spiller hos bookmakere uden for EU. Vi vil ikke give dig en længere forklaring her i hvordan man håndtere gevinster. Grunden til vi ikke vil det er at vi ikke stå og have fortalt dig en fejl oplysning der kan komme til at koste dig senere hen.

Hvis du gerne læse mere om gevinster uden for EU, vil vi anbefale dig at tage kontakt til SKAT.

https://skat.dk/skat.aspx?oid=1805647

Indhold leveret af betbetter.dk