Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Download vores e-bog

Vi vil gerne klæde dig bedre på, så du kan komme godt igang med at oddse. Denne e-bog er et must-read, hvis man drømmer om at tjene penge på odds og spilforslag

Planlæg, fokuser og tænk langsigtet

Vi vil ønske, at vi havde tænkt noget mere på de tre nøgleord ovenfor. Det kan ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er. Det er et hårdt game at oddse, dog mest i de dårlige perioder. Det er her flest afviger fra deres plan og naturligt falder fra. Der findes gentagende eksempler på, hvor der "bare lige skal vindes lidt penge tilbage på et vilkårligt liveodds". 

Det fraråder vi stærkt. Det handler om at holde sig til ens plan over den investering, som man foretager, når man går ind i et projekt om at oddse. Det er vigtigt at du ved hvor mange penge du vil spille for, hvad du spiller pr tip og meget mere. 

Vores odds eksperter hjælper naturligvis med spillene, men holder du dig ikke til planen og har styr på dit mind-set, så får du ikke den gevinst ud af det, som du gerne vil have. Det er vigtigt at tænke på, at vi ikke kan vinde dagligt (selvom vi gerne vil), måske heller ikke ugentligt, men på den lange bane skabes der overskud.

Vi hjælper dig igang

Vores e-bog "How to beat the bookies!" leverer alle trickene til at sikre langvarige gevinster på betting markedet. Du kan downloade e-bogen helt gratis, hvis du ønsker mere viden om vores strategi tilgang og målsætning.