Få gratis odds forslag og livebets i vores forum Klik her

Aflyst kamp? Hvordan vurderer bookmakerne

Det er ikke altid lige til at huske, hvordan de enkelte bookmakere vurderer ens væddemål, hvis en kamp aflyses. Det kan du blive klogere på i dette indlæg.

Nordicbet:

Er dit spil vundet inden for 80 minutter og kampen herefter aflyses, så vil dit spil gælde og din gevinst vil blive udbetalt.

Hvis en hold trækker sig og udebliver, så vil væddemålene tælles, dog ikke hvis kampen aflyses. 

Bliver en kamp ikke afviklet inden for 12 timer efter det fastlagte tidspunkt, så vil dit væddemål være ugyldigt. 

888 Sport:

Her skal 90% af kampen være afgjort, før væddemålet er gyldigt. Det vil sige 81 minutter i fodbold. Hvis kampen udsættes med mere end 36 timer, er dit væddemål ugyldigt. 

Betfair:

Her er det nemt. Er din kamp blevet afbrudt eller udsættes men ikke genoptages på den dag, hvor spillet normalt skulle afvikles, så vil dit spil blive annulleret. Det gælder dog ikke, hvis den nye dato kendes i forvejen.

Betsafe:

Hos Betsafe skal 80 minutter være afgjort, før spillet afgøres som gyldigt. Hvis en kamp aflyses eller udsættes efter de 80 minutter, og dit spil er afgjort inden, så vil det fortsat være det.

Det vil altså sige, at bliver en kamp afbrudt efter de 80 minutter, så gælder den stilling, som der var, da den blev afbrudt. 

Ved udskudt kamp bliver dit væddemål ugyldigt, hvis det ikke er sat til at starte igen efter maks 12 timer.

Har du spillet på målscorer i en kamp? Så kan du læse vores mere specifikke indlæg om netop det - regler for målscorerspil ved aflyst kamp.

Vores odds eksperter er også altid klar til at forsøge at hjælpe, som du blandt andet kan fange på vores Discord Forum.